DDoS Protected
DDoS Protected
Me flakëron DDoS tona shpejt mbrojtur rrjetin , ju do të jetë në gjendje për të luajtur në serverin tuaj si ngecje të lirë dhe pa merak .
Quality Ensured
Qualitet i siguruar
Ne vetëm të shfrytëzojë hardware nivel ndërmarrje . Të gjitha servers janë parashikuar me dual Intel Xeon CPU dhe disqet e ngurta shtetit .
Take Control
Merr Controlin
Managjo , monitorimin dhe kontrollin e serverit tuaj . Menaxhuar filet tuaj nëpërmjet FTP server . shiko lojtaret e serverit tuaj.
Qfarë ofrojm ne
Feature99.9% Uptime
FeatureMbështetje LiveChat
FeatureSetupi kushton falas
Feature1 Gbps Uplinks
FeatureKeni Kontrol panelin
FeatureAddonsa me te ri dhe te sigurt
Feature 24/7 Monitorimi Server
FeatureFTP falas per te gjithë klientat
Feature5TB Bandwidth
E gatshme për të filluar ?
Kyquni